Sztárok

Díjözön az Emmy-gálán

A népszerű komika, Ellen DeGeneres számára óriási elismerés, hogy egymás után negyedszer nyerte el a legjobb show-műsor vezetőjének járó Emmy-díjat.

A 35. Daytime Emmy Awards-gálán a népszerű komika, Ellen DeGeneres a veterán Regis Philbin és a The View című műsor két vezetője, Barbara Walters és Whoopi Goldberg elől hódította el az elismerést.

Az idén 50 éves Ellen DeGeneres műsora, a The Ellen DeGeneres Show azonban nem nyerte el a legjobb műsornak járó díjat, és a The View című show-val együtt alulmaradt Rachael Ray főzőműsorával szemben. A fél évszázada televíziós műsorvezetőként dolgozó Regis Philbint a gálán életműdíjjal tüntették ki, míg a 45. éve futó General Hospital című sorozat alkotói 10. alkalommal vehették át a legjobb drámának járó díjat.

Ellen DeGeneres a díjátadó után nyilatkozott tervezett házasságáról. Mint mondta: partnerével, Portia de Rossival már kitűzték az esküvő időpontját. A leszbikus műsorvezető azután jelentette be, hogy eljegyezte barátnőjét, miután a kaliforniai legfelsőbb bíróság a múlt hónapban eltörölte az azonos nemű párok házasságát tiltó rendelkezést.

– Régóta esedékes volt már ez – mondta DeGeneres. Majd így folytatta: – Egy nap az emberek majd úgy tekintenek vissza erre, mint ahogy manapság a faji megkülönböztetésre vagy arra gondolunk, hogy a nőknek egykor nem volt szavazati joguk.

A tavalyi Oscar-gála háziasszonya végül hozzátette: – Egyébként egy esküvő megszervezése nagyon stresszes feladat. Kész őrület. Már a kertészemet is meghívtam. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top