Sztárok

David Beckham levetkőzött!

A sztárfocista időről időre feltűnik egy reklámkampányban. Most ismét megmutatja magát, méghozzá szinte meztelenül.

Bízzunk benne, hogy David Beckham nem fog balesetet okozni, legfeljebb kisebb fennakadást a közlekedésben. A sztárfocista szexi fotója ugyanis már látható San Francisco utcáinak óriásplakátjain. David pedig továbbra is büszkén pózol az Armani alsónadrágban.

A Los Angeles Galaxy futballistája nem először állt modellt a világhírű divattervező, Giorgio Armani alsónemű-kollekciójához. A januárban megjelent fotósorozatot látva a média hetekig elemezte, mivel tömhették ki David alsónadrágját. Akkor a vitát felesége, Victoria Beckham zárta le, miszerint férjének valódi méretei igazolják a fotókon látható domborulatokat.

A most megjelent fotók miatt az a kérdés merült fel, valódiak-e David izmai. Egy két évvel ezelőtt készült fotón ugyanis a futballsztár teste még nem volt annyira kidolgozott, mint most.
A focista a San Franciscó-i Union Square-en több ezer rajongó jelenlétében leplezte le óriásplakátját, amely majd több világvárosban is látható lesz, a hölgyek nagy örömére megaméretben. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top