Sztárok

Michael Douglas kényszerhűséget esküdött

Nem csak a nagy korkülönbség az oka annak, hogy Michael Douglas példamutató férjjé vált felesége mellett.

Michael Douglas nemhiába boldog férj, okosan nősült. A színésznek kétmillió dollárjába kerül, ha megcsalja Catherine Zeta-Jonest, legalábbis a kettejük által aláírt házassági szerződés idevonatkozó passzusa szerint.

A gyönyörű Oscar-díjas színésznőt egyáltalán nem zavarta, hogy esküvőjükkor házassági szerződést kötöttek leendő férjével.

– Ha én lennék Michael helyében, ugyanezt tettem volna. Miért kerüljön olyan helyzetbe, hogy váláskor egy huszonöt évvel fiatalabb nő elviszi a fél vagyonát? Mindent szépen leírtunk, aztán elsüllyesztettük a fiók mélyére – mesélte Catherine, amikor napvilágot látott több részlet is a sztárpár házassági szerződéséből.

A megállapodás értelmében – Douglas korábbi nőügyei és szexelvonókúrája miatt – a szerződésbe bekerültek olyan passzusok, amelyek szerint válás esetén a feleség minden együtt töltött évért kétmillió dollárt kap, továbbá szintén ennyit, ha a férje félrelép. Douglas szintén kap pénzt, ha a neje csalja meg, ám hogy ennek összege mekkora, arra mind ez idáig nem derült fény. (Film+)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top