Sztárok

Keira bármikor ledobja a ruháit

A színésznők karrierjén általában többet lendít néhány meztelen jelenet, mint egy Oscar-díj. Ezzel Keira Knightley is tisztában van, és szívesen csábítja lenge öltözékben a filmrajongókat.

Ezért a tehetség terén kihívásokkal küzdő, ámde annál jobb adottságokkal megáldott hölgyek előszeretettel dobják le ruháikat. Demi Moore, Eva Mendes vagy Pamela Anderson elég szép karriert épített ezzel a módszerrel. Hihetnénk, hogy náluk nincs ideálisabb szupersztár, de ez nem így van. Akad egy – a rendezőknek kedvezőbb – kevés számú, ámde annál becsesebb réteg. Ők szépek, szexik, és még színészi alakításaik is kiválóak.

Az említett színésznők egyike Keira Knightley is. Filmjei sorra aratják le a babérokat, és már magáénak tudhat egy akadémiai jelölést is. A karib-tengeri kalózlány a tökéletes szerepmegformálás mellett gyakorta egy kis pőreséggel is emeli a nézőszámot. Keira nem tudja, hogy miért vetkőzik ilyen könnyen. Nem szeretne vetkőző színésznőként bevonulni a köztudatba, de lassan nem lesz visszaút. Amint egy direktor nekiszegezi a kérdést, hogy megszabadul-e a textiltől, ő általában hosszas gondolkodás nélkül igent mond. Elmondása szerint ez szabadságot ad neki, és nagyon felszabadító érzés. Tehát a későbbiekben is gond nélkül megmutatja majd magát, ha úgy adódik.

Van olyan dolog viszont, amelyet nem vesz ilyen könnyen. Legutóbbi mozija készítésekor szűk fűzőt és nehéz abroncsot kellett viselnie a kosztümje alatt, ami nem volt túl jó hatással a légzésére, napokig tartott, amíg megtanult normálisan levegőt venni a kellékekben. Esténként pedig nehéz volt visszaállni a megszokott tüdőtágításra. (NLC, RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top