Sztárok

Judy lelombozta David Merlinit

Judyt nem köti le főzés, inkább férje, Roli van otthon a konyhában. Természetesen ez feltűnt a Hal a tortán e heti vendégeinek is.

Judyéknál a férj, Roli tud főzni, az énekesnő szinte soha nem teszi be a lábát a konyhába. Ennek ellenére nekifutott a Hal a tortán-nak, és lasagnét készített a többieknek. Judy elárulta, Emilióhoz nagyon közel került a forgatások alatt, rájött, hogy a zenésznek remek a humora, David Merlinivel kapcsolatban azonban rosszak a tapasztalatai.

Judy soha nem főz, hiszen énekesnőként nem a háziasszonyéletre van berendezkedve, náluk férje, Roli az, aki sokat és lelkesen tevékenykedik a konyhában. Judy ennek ellenére bevállalta a szereplést a Hal a tortán-ban, és készített egy lasagnét, de nem szeretett bele a főzésbe.

– Engem ez nem köt le, nem élvezem, Rolit annál inkább. Ő szeret kísérletezgetni a konyhában, új ételeket készíteni. Én szóltam előre, hogy aki jól akar lakni, az rám ne alapozzon. Nem erre vagyunk berendezkedve, nem a háziasszonyszerepre – nevetett Judy.

Az énekesnő elárulta, Emilióval nagyon hamar megtalálták a közös hangot, ők ketten voltak ugyanis a többiek élcelődésének középpontjában.
– Emilióval egy húron pendültünk, róla ezelőtt nem gondoltam volna, hogy ennyire jó fej. Bár a többiek, többek között David Merlini folyamatosan gonoszkodtak velünk, minket nem tudtak megsérteni. Kaptunk hideget-meleget, de rólunk lepergett! Merlini egyébként szerdára eljutott odáig, hogy már nekem is sok volt, amit művelt, én sokáig elviselem a viccet, de ha az túlmegy egy határon, már nem. Csütörtökön ezért egy különleges ajándékot vittem neki, egy illemtankönyvet, plusz ehhez még egy bilincset is adtunk közösen, hogy „na, ebből szabadulj ki!”. Egyébként mindennek ellenére nagyon megkedveltem, a végére megemberelte magát, és jó viszonyban váltunk el, még telefonszámot is cseréltünk. Tudom, hogy ő egy jó ember, ezt az is mutatja, hogy mennyire szereti a cicáját – magyarázta az énekesnő. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top