Sztárok

George Michael elvált nőre hajt

Bár az új albumról még semmi hír, az már biztos, hogy George Michael új klipjének főszerepére Marilyn Manson ex-feleségét, Dita von Teese-t hálózta be. Ezzel pedig valóra vált a sztriptíztáncosnő egyik nagy álma.

Dita von Teese
Dita von Teese

„George kifejezetten engem szeretett volna az új kislemezéhez készülő videó klipben látni. Én pedig hamarosan indulok Londonba, hogy személyesen is találkozzunk. Már alig várom! Hatalmas Wham!-rajongó vagyok a mai napig, és a közös munka lesz a karrierem csúcsa.” – nyilatkozta izgatottan a burlesque-művésznő.

A klip kedvéért Dita von Teese külön show-val készül, és extra energiát fektet abba, hogy még jobban nézzen ki: „Tökéletesítettem a műsorszámomon, és minden nap Pilates-gyakorlatokat végzek, hogy maximális formában legyek.”

Hogy melyik az a dal, amely miatt a táncosnő ennyire készül, még nem derült ki.

Tudtad viszont, hogy Dita von Teese eredeti hajszíne szőke? A hűvös imidzst csak a hajfestéknek köszönheti. Évekig kísérletezett azzal, hogy melyik hajszín fejezi ki legjobban az egyéniségét, végül megannyi árnyalat után az egyszerű mégis démoni hatást keltő fekete vált be a legjobban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top