Sztárok

Csányi Sándor új szerelme

A jóképű színész bárkibe beleszeret, ha azt a forgatókönyv megkívánja. Most Hámori Gabriella okozza a szerelmi bonyodalmakat.

Csányi Sándor az elsők között van! Méghozzá több kollégájával együtt, akik a Kaméleon című filmben játszanak. Ez ugyanis az első magyar film, amely részben Etyeken, a Korda Stúdióban forog. Európa egyik legkorszerűbb műtermekkel rendelkező komplexumában Goda Krisztina újabb produkciójához felépítettek itt kórházi, irodai és filmstúdiós díszletet is.

Kulka János is szerepet kapott a filmben, dr. Martont, az európai hírű sebészorvost alakítja, és feladata nagyon eltér az egykori Mágenheim doktorétól. János nagyon élvezi a forgatást, a stúdiókban is.

– Ami a körülményeket illeti, tehát ami az öltözőket, stúdiókat – kifejezetten luxuskörülmények: saját öltöző, saját fürdőszobával, heverővel, szóval igazán kényelmes dolog, és bízom benne, hogy ha elkészül, akkor ez egy professzionális, szép hely lesz.

Hámori Gabriellára, a film Hannájára még várnak az Etyeken forgó jelenetek, de már körbenézett a stúdiókban. A színésznő nagyon nyugodt, mert mindennek megvan a helye, mindenre van idő, és nagyon profik a körülmények.

Úgy tűnik, hogy ez már egy nem is olyan apró lépés Hollywood felé: bár nem kifejezetten ez volt a cél Etyeken, de most már nemcsak színészóriásaink vannak, hanem hamarosan világhírű filmstúdiónk is! (NLC, Cool TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top