Sztárok

Brendan nem hősködne

Hazánkban júliusban kerül mozikba a nagy sikerű Múmia- sorozat legújabb része.

Az előző filmekből megismert szereposztásból egyedül a főszereplő, Brendan Fraser vállalta az újabb kalandot, de sztárokban most sem lesz hiány, hiszen a keleti küzdősportok mestere, Jet Li látható majd a gonosz Han császár szerepében.

A látványos trükköket felvonultató monumentális alkotás története ezúttal Egyiptom helyett a távol- keleten játszódik, ahol a főszereplőnek többek között az életre kelt agyagkatonák seregével kell majd megküzdenie.

Brendan Fraser a hírek szerint egy percig sem gondolkodott azon, hogy elvállalja- e a folytatást, hiszen rajong a kalandfilmekért. Természetesen a pénz is motiválta, hiszen A múmia visszatér című epizódért közel tizenhárom millió dollárt kapott, és most ennek a többszöröse kerül a bankszámlájára.

Egy amerikai magazin interjújában elmondta, hogy bár a vásznon igazán kemény legénynek tűnik, a valóságban valószínűleg nem lenne bátor, ha vészhelyzetbe kerülne.

– Ha egy szörny kerülne az utamba, biztos, hogy nagyon megijednék, és azonnal menekülni kezdenék. Eszembe sem jutna, hogy harcolni kezdjek vele, az lenne a legfontosabb, hogy mentsem a bőrömet. Sosem voltam verekedős, mindig kerültem a balhékat, és való életben még arra is nagyon figyelek, hogy ne lépjem túl a megengedett sebességet. A gyerekeim az előző Múmia- filmeket nézve mindig kinevetnek, és nem hiszik el, hogy engem látnak a DVD- n. Szerintük én unalmas vagyok, és ha a világot kellene megmenteni, akkor biztosan nem nekem szólnának – vallotta be a közel kétméteres, háromgyermekes színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top