Sztárok

Szeretőcsere Hollywoodban!

Persze szó sincs arról, hogy a két hollywoodi sztár a ruháit vagy a fodrászát, esetleg a kedvenc nyaralójukat ajánlaná fel egymásnak. A szeretők azok, akik melegváltásban bukkannak fel hol Cameron, hol Jennifer életében. Vajon csak egyszerű véletlenről, avagy édes bosszúról van szó?

Úgy tűnik, valóságossá válik az 1996-ban forgatott „Ő az igazi” című romantikus komédia, melyben a két színésznő játszotta a főszerepet. A filmben a boldog házasságban élő üzletember (Mike McGlone) életében feltűnik egy bomba szőkeség (Cameron Diaz), aki mindent a feje tetejére állít. És mindennek a tetejébe a nő nemrég még az üzletember öccsének menyasszonya volt.

Amíg Diaz kisasszony cserfesen – mint egy kacér Lolita – flörtöl Jennifer Aniston volt barátjával, a modell Paul Sculforral, addig az Jennifer selyemcukor-rózsaszín színű négy hónapot tudhat maga mögött. Párja az a John Mayer, akivel Cameron tavaly nyáron turbékolt. Micsoda kalamajka! A pletykaéhes Hollywood kedvenc „hol facér, hol nem” szinglijeinek, úgy tűnik, hajszálra ugyanaz az ízlése, legalábbis ami a férfiakat illeti. Legyen sportos, helyes, magas, és rója a kaliforniai strandokat, ahol a két szépség a forgatások közti szabadidejének nagy részét tölti. A két színésznőben egyébként van még egy közös pont, mégpedig az orruk, amelyet ugyanannál a plasztikai sebésznél igazíttattak ki mind a ketten.

Cameron Diaz
Cameron Diaz
John Mayer
John Mayer

 

Egyezések ide vagy oda, a randikirálynők – legnagyobb bánatukra – még mindig nem találták meg az igazit. Cameron 2007 elején, négyéves kapcsolat után szakított Justin Timberlake-kel, Jennifer pedig 2005-ben vált el Brad Pitt-től.

Mindenesetre nagyon úgy tűnik, hogy Jennifer ragyogóan boldog John Mayer oldalán, aki hogy, hogy nem, Anistonnal való románca kezdetén még Cameronnak írogatott kéjsóvár SMS-eket, sőt el is kísérte az édesapja temetésére. A végén mégis Aniston volt az, akit választott. Persze Cameron Diaz nem arról ismert, hogy a történtek után homokba dugja a fejét. Inkább a már említett Paul Sculfort, Jennifer volt szeretőjét, tünteti ki kegyeivel. Hogy mi fog ebből kisülni?!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top