Sztárok

Megvan Kate Moss utódja?

Jelen pillanatban a szőke, bubifrizurás brit modell, Agyness Deyn az egyik legkeresettebb arc, nem csak a szigetországban. A legtöbben már úgy beszélnek róla, mint az új Kate Mossról, és biztos, ami biztos, Agyness mindent meg is tesz azért, hogy a botrányairól is híres modellel egy lapon említsék a nevét.

Talán túlontúl is hasonlítani szeretne a kétes életvitelű Kate-re: egyre gyakrabban viselkedik úgy, mint Hollywood rosszlányai. Nemrég egy szórakozóhelyről teljesen részeg állapotban vezette ki a barátja, és kicsi a garancia arra, hogy Agyness emlékezett az eseményekre.

Mégis úgy tűnik, túl is szárnyalhatja kolléganőjét, ha sikerrel debütál Dustin Hoffmann fia, Jake mellett a készülő The Right Side Of My Exultant Brain című filmben. Emiatt már át is költözött a ködös Angliából a sziporkázó és napfényes Hollywoodba. Röviden és tömören: megtette az első lépéseket a színészi karrier felé. Kérdés, hogy a Burberry és a Giorgio Armani kampányarcának ilyen életvitel mellett mennyire lesz energiája a forgatásokra, reklámfotózásokra és a bemutatókra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top