Sztárok

Courteney Cox újabb tervei

Courteney Cox nincs elkeseredve, mert rengeteg új ötleten dolgoznak a Dirt készítőjével, új filmben szerepel és ismét családbővítésen gondolkodik.

Courteney és férje, David Arquette még egy gyereket szeretne hároméves kislányuk, Coco mellé – írja a FemaleFirst. Arquette már régóta szeretne még egy kisbabát, azonban a színésznő eddig a Dirt című televíziós sorozatára koncentrált. Emellett az is hátráltatta az újabb gyerekvállalást, hogy a kislányuk annak idején mesterséges megtermékenyítéssel is nehezen fogant meg.

– Az az igazság, hogy Courteney eddig nem volt benne biztos, hogy lenne elég energiája újra végigcsinálni a mesterséges megtermékenyítéssel járó megpróbáltatásokat. Most már azonban készen áll, és remélhetőleg ezúttal minden sokkal könnyebben fog menni – nyilatkozta egy ismerős a Closer magazinnak. A Jóbarátok és a Dirt sztárja jelenleg sincs munka nélkül, a Bedtime Stories című filmet forgatja.

Jennifer Aniston legjobb barátnője, Courteney szeszélyes nőnek tartja magát, képes hamar megunni a dolgokat, volt idő az életében, hogy nyolc év alatt hatszor költözött új helyre. Ám amióta 1999-ben David feleségül vette, a költözések is abbamaradtak, a színésznő élete megváltozott. (FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top