Sztárok

Gyűrű kerül a botrányhősnő ujjára

Lionel Richie lánya házasodik. Nicole Richie és Joel Madden babája már januárban megszületett, de házasságkötés még mindig nem történt.

Amikor napvilágra került, hogy Nicole Richie gyermeket vár, azonnal megindultak a találgatások a sztár és Joel Madden közelgő esküvőjéről.

Bennfentesek most azt állítják, hogy a kis Harlow szülei június 29-én mondják ki a boldogító igent. A Star magazin értesülései szerint a szerelmesek kétmillió dolláros lagzit terveznek, amelyet Nicole édesapja, Lionel Richie birtokán tartanak meg.

A menyasszonynak kilenc nyoszolyólánya lesz, és a rózsaszínt választotta az esküvő alapszínének. A zenét állítólag Samantha Ronson, Lindsay Lohan színésznő barátnője és Alicia Keys szolgáltatja majd.

Az egykori botrányhősnő nagy változáson ment keresztül az elmúlt hónapokban: sikeresen került ki az alkohol elleni harcból, boldog kapcsolatban él Joel Maddennel, Paris Hilton párjának, Benjinek az öccsével, és mindezek mellett – kritizálói nagy meglepetésére – kiváló édesanyává vált.

Paris legjobb barátnője nem kívánt nagy hassal és XXL-es menyasszonyi ruhában az oltár elé vonulni, és attól a gondolattól is irtózott, hogy az esküvői fényképeken áldott állapotban örökítsék meg. (NLC, RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top