Sztárok

Patrick Swayze súlyos betegen forgathat

Televíziós sorozatban vállalt szerepet Patrick Swayze, aki hasnyálmirigyrákja miatt továbbra is orvosi kezelés alatt áll. A Dirty Dancing sztárja egy veterán FBI-ügynököt játszik majd a The Beast (Szörny) című új amerikai sorozatban.

Kemoterápiás kezelése után, folyamatos orvosi felügyelet alatt tévésorozat forgatásába kezdhetett Patrick Swayze. A Hollywood Reporter című lap beszámolója szerint a súlyos beteg színész 13 egyórás epizódot forgat majd az A&E kábeltelevíziós társaság sorozatában.

A cég reményei szerint a színész megfelelő egészségi állapotban lesz a forgatás alatt, és tudják tartani a munka ütemtervét. A Dirty Dancing és a Ghost sztárja ugyanakkor – a hosszabb ideig tartó kemoterápiás kezeléseknek és a kísérleti gyógyszereknek köszönhetően – szemmel láthatóan elég jól van ahhoz, hogy dolgozni tudjon – közölte a televíziós társaság.

A sztár egyébként állítása szerint nem törődik az egészségi állapotával. „Sokáig kerestem egy sokrétegű, kiszámíthatatlan, ugyanakkor szórakoztató karaktert, és ebben a projektben megtaláltam” – nyilatkozta korábban Patrick Swayze. A forgatás várhatóan augusztusban kezdődik és négy hónapig tart.

Az 55 éves színész márciusban jelentette be, hogy hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála. Az orvosok akkor kevés esélyt adtak a túlélésre. Azóta azonban kiderült: az 55 éves sztár szervezete jól reagál a kemoterápiás kezelésre. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top