Sztárok

Dundika megbukott csapolásból

Suszter maradjon a kaptafánál, tartja a mondás. Mint ahogy azt is, hogy a szépség bizony mulandó. Mégsem az eljövendő ráncok vagy a modellmunkából való kiöregedés miatti elkeseredésében állt a pult mögé a két playmate, Dundika és Kustánczi Lia. A két hölgy sörcsapoló versenyével indult el az idei futball EB ihlette, első Fukar Foci 2008.

Dundika és Lia között hamar eldőlt, ki viszi a prímet férfiak kiszolgálásában. Dundikát már a sörcsap láttán az ájulás kerülgette, még hogy ő enyhítse a lelkes focidrukkerek szomját. Lia azonban, hozta szorgos háziasszony formáját, s egyik pohár után csapolta a másikat. Ezt a versenyt egyértelműen a fekete szépség nyerte meg.

„Egyáltalán nem áll messze tőlem a vendéglátás” – válaszolt a VIVA TV műsorvezetőjének kérdésére Lia. – „Szigligeti lány vagyok, s a szüleim éttermében már kislányként kipróbáltam a sörcsapolást. Talán ezért tűnnek rutinosnak a mozdulataim.” – kacagott a modell.

Dundika ezzel szemben bevallotta, a sörcsapolás nem az ő műfaja: „Inkább leülök a TV elé, s szurkolok a focistáknak. S hogy kinek drukkolok? Nálam egyértelműen a spanyolok a sztárok. Hajrá Spanyolország!”

Kustánczi Lia és Dundika
Kustánczi Lia és Dundika

 

A Fukar Foci 2008 elnevezésű programsorozat természetesen folytatódik tovább. A sztárokkal ezen a hétvégén is találkozhatsz az alábbi helyszíneken és időpontokban:

2008. 06. 13. péntek 16.00 óra

Saturn Győr – Németh Lajos és Beleznay Endre (csocsóverseny)

Saturn EuroPark – Majka és Supernem Szabi (videojáték küzdelem)

Saturn Duna Pláza – Nacsa Olivér (meccskommentálás)

Saturn Mammut – Dundika és Kustánczi Lia (sörcsapolás)

2008. 06. 14. szombat 15.00 óra

Saturn Győr – Szebeni István és Gianni (videojáték küzdelem)

Saturn EuroPark – Zimány Linda és Debreczeni Zita (sörcsapolás)

Saturn Duna Pláza – Gangxta Zolee (csocsóbajnokság)

Saturn Mammut – Gyetván Csaba (meccskomentálás)

(Red Lemon Media, NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top