Sztárok

Daniel Craig újra megsérült az új James Bond-film forgatásán

Hiába játszik mindent túlélő, törhetetlen, kilenc életnél is többel büszkélkedő kémet, bizony, Daniel Craigre rájár a rúd az új James Bond-film, a "Quantum of Solace" forgatásán.

Miután a múlt héten megsérült az arca (nyolc öltéssel varrták össze a sebet), most az ujját sikerült tisztességesen elvágnia, és Danielt be kellett vinni a kórházba. Egy szemtanú azt nyilatkozta a Daily Mail című lapnak, hogy viszonylag sok vér volt a főszereplő balesetének helyszínén, ezért is döntött úgy a stáb, hogy Danielt látnia kell egy szakembernek. Az eset füstje azonban nagyobb volt, mint a lángja, hiszen a sztár még aznap visszabújhatott James Bond gúnyájába, és folytathatta a munkát.

Sajnos, a fenti eset nem az egyetlen volt: a legújabb James Bond-produkcióról nem mondható el, hogy szerencsés csillagzat alatt született. Egyes munkatársak már-már arról suttognak, hogy az egész, úgy, ahogy van – kémestül, sportkocsistul, szupernőstül –, meg van átkozva. A forgatási csapat tagjaival állandóan történik valami. Craig említett balesetei előtt bordasérülést is szenvedett, egy technikusra Ausztriában késsel támadt egy asszony, két hiperszuper Bond-autót elsüllyesztettek, a kaliforniai Pinewood Stúdióban lévő díszletek pedig egy véletlen tűz miatt sérültek meg. Ezek után csak bizakodni lehet abban, hogy a színészek a továbbiakban ép bőrrel megússzák a forgatást, a film pedig csúfos bukás helyett igazi kasszasiker lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top