Sztárok

Christian Bale a legstílusosabb sztárok között

A sztár a Börtönvonat Yumába című filmben nem a stílusos jelmezével, sokkal inkább pazar játékával kenyerezte le a kritikusokat. A hétköznapokban és a filmes rendezvényeken viszont a 34 éves, walesi származású színész megjelenése (is) igencsak figyelemreméltó.

A férfiak stílusbibliájának számító Esquire magazin őt is beválasztotta 2008 legjobban öltözött ismert személyiségei közé. Pedig jelöltekből volt bőven, a hatalmas méretű szemüvegeket kedvelő olasz vállalkozótól kezdve az amerikai rapperen át a fociedzőig. Ezt elnézve biztos nem a foglalkozás vagy a személyiség szabja meg, hogy ki kerülhetett fel a listára. Ők, köztük Christian Bale és a mindig kifogástalan öltözékű amerikai politikus, Barack Obama joggal érdemelték ki a gardróbdíjat.

Az Esquire magazin amerikai kiadásának művészeti vezetője, Catherine Hayward hangsúlyozta, hogy a befolyásos emberek tudják, hogyan kell öltözködniük, de gyakran megmaradnak a biztonságos uniform viseleteknél, kevés fantáziával és bátorsággal választják ki ruhatáruk darabjait. A listán szereplő férfiak ezzel szemben a klasszikus viselethez hozzáadtak valamiféle személyes jegyet is, és ezzel teljesen egyedivé varázsolták az általuk viselt holmikat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top