Sztárok

Angelina Jolie életveszélyben van

Bár a gyerekek és a háztartás körüli feladatokat már felosztotta Angelina Jolie és Brad Pitt, az ikreket váró kismamának tilos egyedül autóba ülnie és vezetnie.

Bár már felröppentek olyan információk is, hogy Angelina Jolie világra hozta gyermekeit, a színésznő még várja, hogy ikreit a karjában tarthassa. A Wanted című film főszereplője számára igyekeznek a legteljesebb nyugalmat megteremteni.

Ha Angie dolgozik, párja, Brad Pitt van otthon a gyerekekkel. A színésznő viccesnek találja, milyen sokan aggódnak a zaklatott életformája miatt – hiszen négy gyereket nevel, most éppen ikreket vár, filmeket forgat, egyébként pedig az ENSZ tiszteletbeli nagyköveteként katasztrófa sújtotta övezeteket látogat szerte a világon.

– Zaklatott lenne? – kérdezett vissza legújabb interjújában a színésznő. – Az én életformám kényelmesebb nem is lehetne. Évente csak két-három hónapot kell dolgoznom, így bőven jut időm a családomra és magamra is. Van-e még egy ilyen szerencsés nő a világon?

Angie azt is elárulta, akkor sem kell aggódnia a gyerekekért, ha esetleg egy másik kontinensen forgat. Párjával, Brad Pitt-tel ugyanis beosztják a munkaidejüket: amikor egyikük dolgozik, a másik otthon van a gyerekekkel. Brad nagyon élvezi, hogy gyakran ő a gyesen lévő kispapa, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a munka dandárját a dadusok végzik.

A híres páros most azt tervezi, hogy egy évre visszavonul: érkeznek az ikrek, akiket Angie a francia kastélyukban fog világra hozni, amelyet nemrég vettek 60 millió dollárért.

Az már biztos: az ikerterhessége hetedik hónapjában járó színésznő többször úgy érezte az elmúlt időszakban, hogy életveszélyben van, amikor gondatlanul összevissza cikázó paparazzik üldözték útja során, ezért úgy döntött, biztonsági okokból ezután inkább sofőrrel fuvaroztatja magát mindenhova. Angelina Jolie-t legközelebb a Wanted című akciófilmben láthatjuk. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top