Sztárok

Amy Winehouse reszelőre cseréli a tupírfésűt?

Bűnösnek találták a brit énekesnő, Amy Winehouse férjét. Blake Fielder Civil akár tízévnyi börtönbüntetést is kaphat, amiért barátaival megvertek egy csapost, majd megpróbálták jobb belátásra bírni, hogy vonja vissza a rájuk nézve terhelő vallomást.

Amy férje 2007 novembere óta ül vizsgálati fogságban, amit az énekesnő eddig is nehezen viselt. Arról, hogy a fejleményeket hogy fogadta, illetve, hogy áll a kapcsolatuk jövőjéhez, még nem nyilatkozott.

Az utóbbi időben pedig már úgy tűnt, hogy a sok „kopp” után egy kisebb „hopp” is bekövetkezik Amynél, kezdett egyenesbe jönni az élete. Szerencsétlen módon újabb folt éktelenkedik az amúgy sem makulátlan életű énekesnő hírnevén – nemrég ugyanis előkerült egy felvétel, melyen Amy nemcsak drogot vesz magához, hanem egy rasszista dalt is elénekel. A kamera mögött minden valószínűség szerint Blake állt, akinek csak a hangját lehet hallani. A sokkoló híreket enyhíti, hogy az énekesnő kötelességtudóan reagált és bűnbánóan viselkedett. Kilépve a lakása ajtaján közölte a rá várakozó lesifotósokkal, hogy nagyon sajnálja, hogy előkerült a videó felvétel, és ő senkit nem akart vele megbántani. Amy ezek után meglepően kedvesen osztogatta az autogramot a háza előtt álló rajongóknak, és – börtönbüntetés ide vagy oda – régen volt már, hogy ilyen jól nézett ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top