Sztárok

Reese Witherspoon rózsaszín álmokat kerget

Hiába szabadult meg Reese Witherspoon nemrég hosszú, szöszi tincseitől, a romantika nem veszett ki a trendi bobfrizurát viselő színésznő életéből.

Nem elég, hogy Jake Gyllenhaal-lal való kapcsolata mostanában tökéletesen működik, egy újabb romantikus komédiára szerződött le. Filmbeli partnere nem más lesz, mint Ben Stiller, a két sztárt pedig Cameron Crowe fogja irányítani a kamerák mögül. A rendező-forgatókönyvíró nevéhez olyan sikeres és kevésbé sikeres filmek fűződnek, mint a „Jerry Maguire – A nagy hátraarc”, a „Vanília égbolt”, az „Elisabethtown”, sőt a „Majdnem híres” című moziért a legjobb forgatókönyvnek járó Oscar-díjat is elnyerte.

 

A produkcióról egyelőre semmi pontosat nem lehet tudni – még a sokat sejtető munkacímről és szinopszisról sem szivárgott ki semmi. Annyi bizonyos csupán, hogy Cameron Crowe a rendezés mellett a produkcióért való felelősséget is magára vállalta. A forgatási munkálatok 2009-ben kezdődnek majd.

Addig pedig Reese-nek és Bennek is van elég dolga: Ben Stiller most forgatja az „Éjszaka a múzeumban” második részét, Reese Witherspoon pedig hamarosan Vince Vaughn oldalán áll a kamerák elé, hogy elkezdjék a „Four Christmases” című komédia munkálatait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top