Sztárok

Megszületett a sztárbaba!

Jessica Alba kislánynak adott életet Los Angelesben. A boldog színésznő, párja, Cash Warren és kislányuk, Honor Marie nagyon jól érzik magukat.

Jessica Alba is anya lett! Három héttel azután, hogy kimondta a boldogító igent, a színésznő életet adott kislányának a Los Angeles-i Cedars Sinai Medical Centerben, ahol az utóbbi időben rengeteg sztárbaba született. Christina Aguilera és Jennifer Lopez is itt hozta világra a gyermekét.

A 27 éves Jessica és párja, a 31 éves Cash Warren a Honor Marie Warren nevet adták első gyermeküknek.

A Gala magazin szerint Jessica számára nehéz hetek következnek, mert a színésznő nagyon tart a szoptatástól, így még le kell győznie a félelmét. Jessica Alba és Cash Warren minden felhajtástól mentesen, csendben mondták ki az igent alig egy hónappal ezelőtt, május 19-én Beverly Hillsben.

A pár nem csak az esküvőt hagyta az utolsó pillanatokra. Kislányuknak is csak a szülés előtti napokban vásároltak néhány apróságot – talán babonából.

A színésznő az anyasággal kapcsolatban nemrégiben azt nyilatkozta, a gyerekének nem a legjobb barátja, hanem az anyja akar majd lenni, de szeretné, ha gyermekei hozzá fordulnának, ha bármiféle problémájuk lenne. (NLC, Gala)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top