Sztárok

Boksz tört ki a sztárok között

A VIVA Comet női jelöltjei már összemérték erejüket, méghozzá bokszban. A lányok persze nem estek egymásnak, Kovács Kokó István segítségével egy rendhagyó edzésen vettek részt. Rúzsa Magdinak annyira megtetszett ez a sport, hogy komolyan gondolkozik a folytatáson.

Az olimpia jegyében zajlik az idei VIVA Comet, és már a díjátadó előkészületeiben is részt vállalnak az olimpikonok. A női jelölteket Kovács István, azaz Kokó avatta be a boksz rejtelmeibe.

Szekeres Adrien, Csézy, Kozma Orsi, Bartók Eszter és Rúzsa Magdi ugyan egymás ellenfelei, itt azonban természetesen nem egymást ütötték, Kokó kesztyűjén gyakorolták a jobb- és balegyeneseket.

Az edzésbe ki óvatosabban, ki nagyobb lendülettel vágott bele, de Magdinak annyira megtetszett a boksz, hogy szívesen foglalkozna vele komolyabban is.

– Nagyon jól éreztem magam, pedig életemben először volt kesztyű a kezemen! Tényleg jó arra, hogy az ember levezesse a feszültséget. Komolyan gondolkodom rajta, hogy heti egy alkalommal el kellene járnom edzésre. Persze abban, hogy jól éreztem magam, Kokónak is jelentős szerepe volt, azért vele bokszolni, az nem semmi! A VIVA Cometet pedig már nagyon várom, és remélem, hogy sokan szavaznak rám.

A lányok egyébként mind belejöttek a bokszba, Bartók Eszter és Kozma Orsi egy kis privát meccset is vívtak egymással, persze csupán baráti alapon. Végül a jelöltek együttes erővel próbálták elvenni Kokótól a Comet-gömböt, de nem jártak sikerrel: világ- és olimpiai bajnok ökölvívónk azt csak a gálán, június 12-én adja majd ki a kezéből, ő adja át ugyanis a díjat a legjobb női előadó kategória nyertesének. (NLC, fotó: VIVA TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top