Sztárok

Mary Zsuzsi összekapott Dévényi Tiborral!

Mary Zsuzsi tud és szeret is főzni, így bátran vágott bele a Hal a tortán játékba. Ezen a héten Mary Zsuzsi, Csisztu Zsuzsa, Dévényi Tibor, Éles István és az Animal Cannibals rapbanda versengenek a konyhában.

Önmagával szemben nagyon is kritikus volt az örökifjú énekesnő, Mary Zsuzsi, másokat azonban nem szívesen bántott volna, így mindenkiről csak jót mondott, Dévényi Tibi bácsival azonban meggyűlt a baja. Zsuzsi természetesen nem hagyta magát, végül azonban elkerülték a komolyabb konfliktust, és barátságban váltak el a forgatások végén.

Mary Zsuzsi galamblevest főzött, és Klapka György segítségével fogadta a vendégeket abban a lakásban, ahol minden egyes családi ünnepet közösen töltenek, a gyerekeikkel együtt.
Zsuzsinak nehezére esett kritizálni, éppen ezért szinte minden vendéglátót dicsért. Talán ez is volt az oka annak, hogy a csapat úgy tekintett rá, mint mindenki mamájára.

– Nehezemre esett kritizálni, magamnak ugyanis nagyon kemény kritikusa vagyok, de másokkal szemben nem vagyok ilyen szigorú. Ráadásul mindenki mindent beleadott a főzésbe, ezért ha valami nem is sikerült jól, én nem szívesen emeltem ki. Amikor elvállaltam a szereplést, már tudtam, hogy én nagyot nem bukhatok, hiszen évek óta főzök, és olyan ételeket készítettem, amelyeket előtte már számtalanszor.

Bár a társaság hamar összerázódott, az énekesnő elárulta, hogy Dévényi Tibi bácsival akadt néhány éles helyzet, a sztárlemezlovas ugyanis kiszemelte őt áldozatául, és időnként szúrós poénjainak a célpontja is Zsuzsi lett, az asszony azonban nem hagyta magát.

– Dévényivel volt pár kis összekapásunk. Voltak olyan viccei, amelyeket nem tartottam ildomosnak. Többször is beszólt nekem, azt hiszem, kiszemelt „áldozatnak”, de nem hagytam magam, és visszaszóltam én is. Persze nincs egyikünkben sem rossz érzés a héttel kapcsolatban, barátsággal váltunk el.

Mindketten túlélték tehát a pengeváltásokat, és a végén megegyeztek abban, nincs bennük rossz érzés a másik iránt, már csak azért sem, mert évtizedek óta ismerik egymást. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top