Sztárok

Gáspár Laci alig bírja erővel

Gáspár Laci élete egyik legsikeresebb, de legfárasztóbb időszakában van.

Jövő héten kerül sor az énekes életének első színházi premierjére, emellett Gáspár Lacit negyedszer jelölték VIVA Comet díjra, amelynek díjátadójára egy különleges produkcióval készül.

Gáspár Laci rengeteg munkája mellett jótékonykodik is, nemrég a márianosztrai börtönben járt, koncertet adott, és beszélgetett a rabokkal. Gáspár Laci hihetetlenül fáradt. Az énekes ugyanis egyszerre koncertezik, próbál a József és a színes szélesvásznú álomkabát premierjére, és egy különleges meglepetéssel is készül a VIVA Cometre.

– Nagyon elfáradtam, de csak azért, mert mindent teljes erőbedobással csinálok, mindent beleadok.

Lacit negyedszer jelöltek a VIVA Comet díjra, ami nagyon nagy elismerés.

– A díjátadóra egy különleges meglepetéssel készülök, erről azonban még nem árulhatok el részleteket.

Az énekesnek egyébként éppen a gála napján lesz a születésnapja. Laci éjjel-nappal próbál, hol a június 1-jei, Madách színházbeli premierre, hol pedig a titokzatos produkcióra, amelyet a zenetévé immár nyolcadszor megrendezésre kerülő díjátadóján mutat majd be. Arra egyébként még nem volt példa, hogy egy énekest négyszer egymás után jelöljenek a zenecsatorna rangos díjára, Laci pedig korábban két jelölést Comet-gömbre is váltott.

Rajongói remélik, hogy idén is ő viszi majd haza a díjat, annál is inkább, mert a VIVA Comet napján, június 12-én ünnepli a születésnapját! Azok, akik idén is megtisztelik bizalmukkal és SMS-szavazataikkal az énekest, most nyerhetnek is: Laci az első öt legtöbb SMS-t küldő rajongóját elviszi egy körre különleges versenyautójával.
Egy szerencsés pedig elkölthet egy kellemes vacsorát kettesben az énekessel.

Laci amellett, hogy rengeteget dolgozik, szakít időt arra is, hogy másokkal törődjön. A napokban úgy döntött, hogy szerez egy felejthetetlen napot a Márianosztrai Fegyház és Börtön lakóinak. Nemcsak koncertet adott a lelkes raboknak, hanem egy rögtönzött „interjú” keretében válaszolgatott a kérdéseikre is, és beszélgetett a fogvatartottakkal. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top