nlc.hu
Sztárok
Völgyesi Gabi kampányol

Völgyesi Gabi kampányol

A Unique együttes énekesnője komoly problémára szeretné felhívni az emberek figyelmét.

– A Fair Trade (Méltányos Kereskedelem) világszervezet magyar részlege megkeresett, hogy legyek a háziasszonyuk – mondta Gabi. – A szervezet röviden arról szól, hogy felhívják a figyelmet a gyermekmunka és a kizsákmányolás jelenlétére, meggyőzik az embereket, hogy ez helytelen, és hogy tudunk tenni ellene! Kampányolok nekik, igyekszem én is lépten-nyomon kitérni erre.

Gabi teát, nádcukrot, kávét, csokit többnyire fair trade boltban vásárol.

– Mondanom sem kell, ellenzem gyerekmunkát, és személy szerint nekem az is jó érzés, hogy olyan terméket veszek, amely nem mások kizsigerelésével készült, hiszen a fair trade áruk megvásárlásával a szegény országok kistermelőihez több pénzt jut vissza.

Az énekesnő tudatosan táplálkozik, nem dohányzik, és hetente többször is kocog a Margit- szigeten. A jó kondícióra nemcsak a színpadon van szüksége, hanem a tárgyalótermekben is, hiszen jogi diplomáját megszerezve, jelenleg egy ügyvédi csapattal dolgozik napközben, és a tárgyalásokra, megbeszélésekre sokszor éjszaka is készül. Gabinak semmi oka sem lehet panaszra, hiszen a Tükör című Unique- dal jelenleg a legnépszerűbb hazai felvétel a rádiókban, és nyáron az ország több városában is találkozhatnak vele a rajongói.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top