Sztárok

Gillian Andersonnak nehezen jön össze az új X-akták film

Gillian Andersont nemsokára ismét az örök kétkedő Scully ügynök szerepében láthatjuk a The X-Files: I Want to Believe című filmben.

Gillian Anderson tévedett, amikor azt hitte, hogy hat év kihagyás után könnyű lesz visszavedlenie Scully ügynökké.

Gillian Anderson töredelmesen bevallotta, hogy nagy kihívás újra az FBI természetfeletti jelenségekkel szemben szkeptikus tudósát alakítania. Először azt gondolta, hogy gyerekjáték lesz visszarázódni Scully szerepébe, de úgy tapasztalta, ez nagy feladat volt számára.

Az új film a szokásos X-akták-hangulatot és -élményt hozza majd. Mulder (David Duchovny) küzd a saját paranormális jelenségekbe vetett hitével, s Scullyval is, aki mint orvos, a megmagyarázható elméletekben hisz, s nem utolsósorban katolikus vallású.

A nagy sikerű X-akták című sorozat egyik főszereplője, Gillian nem szívesen írta alá a szerződését a sorozatra, majd a filmekre. A 39 éves színésznő persze először még nagyon örült a lehetőségnek, de hamarosan rájött, hogy elkapkodta a dolgot. Miután elkezdődtek a forgatások, jött rá, hogy a kanadai erdőkben fog dolgozni, napi 16 órát, évi 9 hónapon keresztül. Gillian azóta bevallotta, hogy az első szerződése lejárta után csak és kizárólag anyagi okokból nem távozott azonnal a sorozatból. (NLC, FH)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top