Sztárok

A Szex és New York film kulisszatitkai

Az év legjobban várt filmje hoz­zánk is megérkezik júniusban. Ám csak kevesen tudják, milyen nehezen született meg ez a mozi. Íme egy kis ízelítő a forgatás körüli hisztiből.

A forgatást még tavaly szeptemberben kezdték el New Yorkban, és a rajongók már az első naptól fogva felkészülten várták a nagy eseményt. A lelkes fanok az interneten adták át egymásnak az infót arról, hogy Manhattan melyik részén dolgozik épp a stáb. Sőt, a biztonság kedvéért, profi online térképeken jelölték meg naponta a találkozási pontokat.

„Az első jelenetben csak végig kellett sétálnunk a Park Avenue-n – emlékszik vissza
a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker. – Már akkor hatalmas tömeg várt minket, több mint fél óráig tartott, míg átjutottunk rajtuk. Legalább háromszor futottunk neki a felvételnek, mire sikerült összehozni. Fantasztikus élmény volt, nem számítottam ekkora érdeklődésre, mert, valljuk be, négy negyven körüli nő története nem éppen a mai Hollywood álma. Nem repkednek szuperhősök a filmben, a világ sem kerül veszélybe, csak egy újságírónő nyitja ki almalogós laptopját, és kezd írni férfiakról, az életről, a szexről, és mindenről, amit nem ért. Ezért hát a nagy filmstúdiók nem nagyon bíztak a mozifilm sikerében.”

New York meghódítása

Hollywoodban teljesen elkülönítve kezelik a tévéfilmeket és a monstre mozikat. Talán ennek tudható be, hogy a sorozat befejezte után hosszú évek teltek el, mire végre belefogtak az egyestés alkotás elkészítésébe.

„A tengerparti nyaralómban pihentem, amikor hívott a producer, hogy végre megszületett a döntés, és elkészítjük a Szex és New York mozifilmet – folytatja a mesélést SJP. – Kerek két évig tartottak csak az előkészületek, aztán mire valahára a finisbe értünk, és elkezdhettük volna ténylegesen a forgatást, a filmet támogató cég bejelentette, hogy mégsem tudja finanszírozni a produkciót. Így stúdió nélkül maradtunk.”

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Szex és New York.lap.hu »
New York.lap.hu »
Divat.lap.hu »

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top