Sztárok

Ashton Kutcher nagy nőcsábász

Legalábbis a filmvásznon. Nemrég Ashton Kutcher legújabb filmjét, a Spreadet forgatta, amelyben egy fiatal nőcsábászt alakít. A színész nyíltan vallott Demi Moore-hoz fűződő szerelméről is.

– Demi Moore volt az a nő, aki teljessé tett, akinek a lányai már csak a ráadást jelentik egy tökéletes élethez – vallotta be egy hosszabb interjúban a fiatal hollywoodi sztár, Ashton Kutcher.

Ashton Kutcher jóképű, okos, sikeres, gazdag, és ő a 16 évvel idősebb, háromgyerekes szexbombát választotta, aki még terhesen is kívánatos szépség volt. Demi Moore-on most sincs egy fölösleges deka sem, és a ráncait is kisimították a plasztikai sebészek. A jóképű színész elárulta, hogy mindig is az idősebb emberek társaságában érezte jól magát, ezért nincs abban semmi furcsa, hogy felesége jóval idősebb nála. Ashton, aki nemrég töltötte be 30. életévét, úgy nyilatkozott, Demi Moore azon nők körébe tartozik, aki a mai napig sok, nála fiatalabb nőt utasít maga mögé szépségben.

A fiatal sztár beszélt a színésznővel való első találkozásáról is. Mint mondta, nem is tudta igazán, kicsoda ő, csak arra figyelt fel, hogy mennyire dögös és szexi is az a hölgy, aki a terem másik végében áll. Ez négy évvel ezelőtt történt, és a párocska azóta is együtt van.

Sokszor felröppent az a rosszindulatú híresztelés is, hogy Ashton inkább Demi egyik lányát nézte ki magának, de ezt a színész ostobaságnak tartja. A három lánnyal való kapcsolatát harmonikus barátságnak tartja. Örül, ha hozzá fordulnak segítségért, és velük érzi teljesnek a családjukat.

Ashton Kutcher szerint Demivel, a lányokkal és a volt férjjel, Bruce Willisszel kiegészülve alkotnak egy tökéletes családot, és ezt semmiért és senkiért sem adná fel. Bár bevallotta, hogy nincs olyan nő a földön, akit ő ne imádna. (NLC, Hirado)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top