Sztárok

Richard Gere újra tanít

Richard Gere egy amerikai egyetemen adja tovább a buddhizmusról szerzett tudását. A színész évekkel ezelőtt egy tibeti kolostorban élt, ahol elsajátította a keleti vallás alapjait, és azóta is tartja magát ehhez a nézetéhez.

Örömmel tett eleget a felkérésnek, bár bevallotta, hogy kicsit fél újra katedrára állni. Korábban több incidens is történt, mivel néhány rajongója kizárólag miatta járt be az egyetem szabadon látogatható óráira, és viselkedésükkel meghiúsították a komoly oktatást. Gere azt tervezi, hogy 2009-ben újra Keletre utazik néhány hétre, és elmélyül a csendes bölcsességek birodalmában. Ezúttal Thaiföld és Nepál lesz az úti cél. Személyes barátjának mondhatja őszentségét, a dalai lámát, akivel rendszeresen találkozik, és megosztják egymással gondolataikat. A jövőre a hatvanadik születésnapját ünneplő művész egy eldugott kis faluban szeretné tölteni a kerek évfordulót. Bár ma is aktívan forgat, már jóval megfontoltabban választja ki a szerepeit és a partnereit. Számára a legfontosabb a lelki nyugalom, és nem szereti, ha ebből kizökkentik. A Hölgyválasz című film forgatásán többször is szóvá tette, hogy Jennifer Lopez nem hagyta őt pihenni és meditálni, ezért az öltözőkocsiját áttetette a latin szépségétől jóval messzebbre. Leendő partnereit előre figyelmeztetik Gere szokásaira. Most éppen Hilary Swankkel dolgozik, majd hamarosan Wesley Snipes és Ethan Hawke oldalán szerepel a vásznon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top