Sztárok

Mága Zoltán betartotta a szavát

A világhírű hegedűművész bebizonyította, hogy nem a levegőbe beszél. Mága Zoltán a Hal a tortán című műsorban sztárszakácsként kapott tiszteletdíját jótékony célokra osztotta szét.

A népszerű hegedűművész, Mága Zoltán a gyermeknap alkalmából megvendégelte a fóti gyermekváros lakóit és olyan hátrányos helyzetű gyermekeket, akik álmodni sem mernek egy pazar lakomáról és egy wellnesshétvégéről.

A tápiószentmártoni Kincsem lovaspark adott otthont a nagyszabású jótékonysági rendezvénynek, ahol a gyermekek állatkerti sétán, minigolfversenyen vehettek részt, de kipróbálhatták a lovaglást, az uszodát, szaunázhattak és rengeteg, számukra szervezett programban lelhették örömüket.


Az ökörsütéssel egybekötött négyfogásos ebéd után a hegedűvirtuóz hangszerbemutatót tartott, és egy koncerttel is megajándékozta a gyermekeket.

Mága Zoltán a Hal a tortán című műsorban sztárszakácsként kapott tiszteletdíjának egy részéből korábban már vendégül látta ebédre az Ódry Árpád Színészotthon idős művészeit a Vajdahunyad várában.

Az idős színészeknek ő maga főzött, sőt még rögtönzött koncertet is tartott a nívós étteremben. A szeretet hegedűse, Mága Zoltán nem feledkezett meg a gyermekekről sem, akiknek a napját felejthetetlenné varázsolta. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top