Sztárok

Bodrogi Gyula vadul főzött

Ezen a héten a Vacsoracsata című vendégjáró show-műsorban egy igazi legenda lakásába nyerhettek bepillantást a nézők. Bodrogi Gyula vadételekkel kínálta a vendégeit.

Nincs olyan ember hazánkban, aki ne ismerné Süsüt! Az imádnivalóan aranyos egyfejű sárkány generációról generációra belopja magát a fiatalok szívébe. A keddi Vacsoracsatában Süsü szinkronhangján, Bodrogi Gyulán volt a sor, hogy megmutassa, mire is képes a konyhában.

A legendává vált színész hobbiszinten vadászik, éppen ezért várható volt, hogy vadételek is szerepelnek majd a menüben. Terítéke nem volt nagyon modern, inkább olyan Gyula bácsis. A cserépből és fából készült tányéroknak köszönhetően pedig vendégei úgy érezték, mintha egy királyi lakoma résztvevői lennének.

Előétele (cserépben sült fácánleves) Kovácsovics Fruzsina és Gönczi Gábor számára egy kicsit csípős volt, ám a fenomenális íz kárpótolta őket ezért az apró hibáért. Főétele (malaclakoma szárnyasstatisztákkal) egyszerre volt pazar, fenséges és laktató. Ám a tálalása sem volt hétköznapi, mivel a kemencéből kihúzott tepsin szervírozta eléjük. Voksán Virág elárulta, hogy nem szereti a disznóhúst, ám ez a főfogás olyan kellemes, összeérett ízvilágú ételekből állt, hogy végül ő sem tudott nemet mondani.

A desszert előtt a vendégek egy kicsit körbenéztek Gyula bácsi lakásában, és ráleltek mindannyiuk régi nagy kedvencére, Süsüre. Ahogy körbeállva nézték a számukra kedves mesefigurát, eszükbe jutott a gyermekkoruk, így hát megkérték házigazdájukat, hogy énekeljen nekik egyet.

A hirtelen gyermekké vált celebek körülülték Gyula bácsit, és mint az óvodában, vele együtt énekelték: „Én vagyok a híres egyfejű…” Miután kiénekelték magukat, visszaültek, hogy elfogyasszák az őket megillető finomságot. A házigazda előre felhívta vendégei figyelmét, hogy élete első desszertjét (gyümölcsrizs) tálalja eléjük, és hogy bízik benne, finom lesz, ám ha mégsem, akkor csak hagyják ott.

Sajnos, Gyula bácsi legnagyobb félelme beigazolódott, mert a desszertjét egy kicsit elrontotta. Viccesen meg is jegyezte, hogy tanult az esetből: ha legközelebb gyümölcsrizst készít, rendesen megfőzi a rizst. Vendégeit azonban ez az apró hiba nem zavarta. A desszert nélkül is örökre emlékezni fognak erre az estére. (RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top