Sztárok

Így edzenek Hollywoodban!

Penélope Cruz, Kim Cattrall, Mathew McConaughey, Jennifer Lopez, Lance Armstrong, Ed O’Neill, Sylvester Stallone, Fedor Emalienko, Kostya Tszyu - csak pár név a sztárok világából, akiket ugyanaz az ember, Pavel Tsatsouline izzaszt meg nap mint nap.

Mi lehet közös a hollywoodi sztárokban, a ketrecharc eddig legyőzhetetlen versenyzőjében, a profi világbajnok bokszolóban és a sokszoros Tour de France-győztesben? Az edzési módszerük, a kettlebell.

A kettlebellbe és a kettlebellezés rejtelmeibe Pavel Tsatsouline, a kettlebell modern kori királya vezet be bennünket, aki a fél Egyesült Államokat rávette már erre a sportra.

Pavel, a Szovjet Néphadsereg egykori kiképzője ma az egyetlen autentikus amerikai kettlebellmanufaktúra tulajdonosa. Miután programját kidolgozta, és hivatásos edzőket képzett ki Amerikában, mintegy öt év után kiadta első könyvét, ennek betetőzése a Kezdd el a kettlebellt!.

Ennek a sportnak a segítségével azoknak a sztároknak garantálja a kemény, szálkás izomzatot, akik a filmvásznon a bájaikat is felfedik, egy küzdelmes harc vagy egy szerelmes jelenet során.

Penélope Cruz, Kim Cattrall, Mathew McConaughey, Jennifer Lopez vagy Sylvester Stallone épp ezért részesíti előnyben ezt a különösen kemény, egyszerű, de éppen ezért hatékony edzésmódszert.

Az egykori cári hadsereg, majd a szovjet éra katonáinak kedvenc „játékszere” segítségével egyszerű sportgyakorlatok végezhetők, és a lényege, hogy teljesen elítél minden szteroid kiegészítőt. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top