Sztárok

Gyógyulóban a Grace klinika sztárja!

Jobban van a Grace klinika szépfiúja. Justin Chambers végre kilábalt alvászavarokkal járó depressziójából, és sokkal jobb formában van.

– Most már minden rendben van, aludni is tudok végre, akár több órát is – mesélte a színész, aki dr. Alex Karev szerepét alakítja a kórházsorozatban.

Justin Chambers még januárban vonult be az UCLA Medical Centerbe, hogy segítséget kérjen alvási zavarai miatt. Néhány napra egy Los Angeles-i kórház pszichiátriai osztályára került a Grace klinika című sorozat egyik főszereplője. A sorozatban Alex Karev doktort alakító Chambers önszántából döntött úgy, hogy kórházba vonul, mivel „túlhajtotta magát és alvászavarai vannak” – nyilatkozta akkor a színész sajtósa

– Újra tudom élvezni az életet – jelentette ki most Justin. A Grace klinika sztárja, Justin Chambers megelégelte a nyüzsgést és különösen a már régóta fennálló alvászavarát, és úgy határozott, hogy Palm Springsben piheni ki magát.

Justin a botrányoktól menekülve magányba burkolózva biciklizett, kávézgatott, szundikált, és intenzív testmozgással kezdte a napot edzője segítségével. A színész nagy figyelmet fordít egészsége és kondíciója megőrzésére. Az elmúlt két hónapban a sztár bikramjóga-gyakorlatokat végzett, szinte napi rendszerességgel.

– A lényege annyi, hogy egy 40 fokos szobában ülsz, és ott maradsz körülbelül egy-másfél órát. Nem fogjátok elhinni, de tényleg nagyszerű!

Felesége, Keisha Chambers a lábadozása alatt mindvégig mellette volt, és támogatta őt. – Lassan 14 éve lesz annak, hogy egy párt alkotunk. Remélem, az 50-et is megéljük. (NLC, RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top