Sztárok

Bartók Eszter megtalálta önmagát

Amikor megismertük Esztert, szinte még kislány volt, bár azért a hangjában már ott bujkált az érettebb nő...

Végigizgultuk szerelmét, és csodáltuk a zenész álompárt. Ma már külön úton járnak, de Eszter úgy érzi, cserébe megtalálta önmagát.

– Egy ideje nem sokat hallani rólad. Ennek van köze ahhoz, hogy négy hónapja szakítottatok Ferivel? (Molnár Ferenc Caramellel – a szerk.)

– Mindig is igyekeztem a magánéletemet megtartani magamnak, és mostanában különösen intenzív alkotó időszakomat élem.

– Mégis, az egyik napilap címlapon hirdette, hogy újból egy pár vagytok. Igaz ez? Egyáltalán hogyan éled meg, mikor a sajtó így kikezd?

– ???

– Látom, erről nem szívesen beszélsz. Viszont úgy tudom, sikerült jó barátként megmaradnotok, sőt számítotok egymás szakmai támogatására. Ez mindkettőtök számára egyértelmű volt?

– Bátran mondhatom, hogy igen. Mi ugyanis hasonlóan gondolkozunk. Még soha nem mondtam, de Feri volt az első ember az életemben, aki borzasztóan erős tükröt tartott elém azáltal, hogy ennyire hasonlít hozzám. Sokat tanultam magamról, a világról.

– Egy szakítás sohasem könnyű. Te hogy dolgoztad fel ezt az időszakot?

– Mély érzéseim vannak, csak így tudok élni és alkotni. Amit szeretnék elmondani magamról, az érzéseimről, azt a zenémmel közvetítem.

– Hogy foglalnád össze azt a három évet, amíg Ferivel együtt éltél?

– Ez alatt a három év alatt nőttem fel igazán, úgy érzem. Szerintem amikor mi megismerkedtünk egymással, sokkal inkább gyerekek voltunk még. Amikor összekerültünk Ferivel, hasonló céljaink voltak. Mindkettőnknek megvolt már az első lemezanyaga. Amióta külön vagyunk, még inkább a munkámra koncentrálok. Olyan intenzív volt ez az időszak, annyi mindenben kellett helytállnunk, ami felgyorsította az életemet, úgyhogy most már igazán felnőtt nőnek érzem magam.

– Beszéljünk kicsit arról, milyen is ez a felnőtt Bartók Eszter. Magának való, tudatos nő vagy még útját kereső fiatal lány?

– Egy kicsit ez is, az is. Ami viszont biztosan elmondható rólam, hogy három éve még naiv ember voltam. Az elmúlt időszakban viszont többet éltem, mint azelőtt tíz évig, és ezért hálás vagyok a sorsnak. Most már merek nyitni, felnőttem a feladatokhoz. Ha össze kéne foglalni, most hogy vagyok, egyszerűen csak annyit mondanék, jól érzem magam a bőrömben, és imádok dalokat írni, koncertezni.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Zene.lap.hu
Caramel.lap.hu
Megasztár.lap.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top