Sztárok

Stohl András apa lesz!

Megjósolták a színész-műsorvezetőnek, hogy hamarosan ismét kopogtat a háza táján a gólya. Stohl András, aki már két kislány édesapja, most ismét kispapa lesz.

Valóra vált Stohl András vágya: nemsokára újabb gyermeke születik. Kedvese pocakja már gömbölyödik, még idén világra hozza a kisbabáját. Buci háromgyermekes apuka lesz, ahogy ezt tavaly egy jósnő megjövendölte.

A Nemzeti Színház színésze több mint három éve él együtt táncosnő kedvesével, Anikóval, akivel a színházban ismerkedett meg. Teljes köztük a harmónia, s boldogságukat még teljesebbé teszi, hogy hamarosan kisbabájuk születik. Bár a negyvenegy éves színész-műsorvezető óvja magánéletét a nyilvánosságtól, néhány hónapja büszkén beszélt arról, hogy gyermeket szeretnének. Tavaly júliusban ugyanis az RTL Klub Reggeli című műsorában egy jósnő megjövendölte Bucinak, hogy a következő évben újabb gyermeke születik. A színész megdöbbent, mert a jövendölés találkozott legtitkosabb vágyával.

– Egyáltalán nem tiltakoznánk, sőt nagyon örülnénk, ha jönne a baba. Szeretnénk gyermeket Anikóval, elárulom, az egyéves tervünkben szerepel a dolog – nyilatkozta akkor Stohl András.

A műsorvezető álma valóra vált, a jóslat beteljesedett: Anikó ugyanis babát vár, állítólag a negyedik-ötödik hónapban van, a pocakja most kezd igazán gömbölyödni. Buci ezzel háromgyermekes apuka lesz, korábbi kapcsolatából ugyanis már született két gyönyörű lánya: a most 15 éves Luca és a 11 éves Rebeka.

A műsorvezető párját, Anikót hamar elfogadták a színész lányai, rendszeresen közös programokat szerveznek. A nagyobbik gyermek, Luca táncos szeretne lenni, mint édesapja kedvese, Anikó.
Az örömhírt Stohl András nem cáfolta, de nem is erősítette meg. – Köszönöm a gratulációt, de a magánéletemről nem szeretnék nyilatkozni. (RTL Klub, fotó: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top