Sztárok

Lesz Indiana Jones 5.!

Még el sem indult világhódító útjára az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, az alkotók már a folytatáson dolgoznak.

George Lucas elkészült az Indiana Jones-sorozat ötödik részének szinopszisával, amelynek természetesen még nincs címe. Persze nem kell mérget vennünk arra, hogy pár év múlva ezt a sztorit látjuk majd a vásznon, mert az Indy 4. is annyi változtatáson ment keresztül, hogy az eredeti koncepcióra nem is lehetne ráismerni.

Mindenesetre nagy a valószínűsége, hogy az Indiana Jones ötödik részében az ostoros régész azt a keresztet keresi majd, amelyen Krisztust megfeszítették. Ha a keresztet a jók szerzik meg, eljön a földi paradicsom kora, ám ha a rosszak kezébe kerül, az a Föld pusztulásához vezet. A rosszakat ebben a történetben a kommunista kínaiak képviselik majd, Indy oldalán pedig angol kommandósok harcolnak. A kalandok szokás szerint kontinenseken át vezetnek, Mongóliától Londonon és Jeruzsálemen át egészen Romániáig.

Amikor az Indy-filmek rendezőjét, Steven Spielberget az újabb folytatásról faggatták, talányosan csak annyit válaszolt, hogy valami készül, és reméli, hogy a produkció összerakása nem tart majd húsz évig, mint a mostanié. (NLC, fotó: UIP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top