Sztárok

Kylie retteg a jövőtől

A pophercegnő, Kylie Minogue május 15-én Budapestre érkezik. Felgyógyulva súlyos betegségéből, az énekesnő újra aktív, és legújabb dalait Európa-szerte bemutatja a rajongóinak.

Hiába a siker és a vagyon, Kylie elárulta, hogy valójában több dolog is félelmet kelt benne a jövővel kapcsolatban.

Névjegy

Neve: Kylie Minogue

Született: 1968. 05. 28.

Csillagjegye: Ikrek

Lemezei: Kylie, Enjoy yourself, Rhythm of love, Lets get to it, Kylie Minogue, Impossible princess, Light years, Fever, Body language, X

Testvére: Dannii Minogue (énekesnő-színésznő)

Honlapja: www.kylie.com

Május 28-án ünnepli a negyvenedik születésnapját a szakmában csak „fehér gyémántként” emlegetett Kylie Minogue, előtte néhány nappal azonban még a budapesti közönséget szórakoztatja slágereivel. Tavaly megjelent, „X” című albumával nem váltott ki osztatlan sikert a kritikusokból. A modern diszkózene a rajongókat elvarázsolta, azonban a nagyközönség nem tartotta emészthetőnek az új szerzeményeket. Az énekesnő nehéz időszakon van túl. Miután orvosai mellrákot diagnosztizáltak nála, komoly kezeléseken esett át, és kedvese, Olivier Martinez is cserbenhagyta. A szerelem azóta újra fellángolt közöttük, néhány hete már azt is bejelentették, hogy összeházasodnak, de Kylie még mindig nem tudott megnyugodni. Betegsége alatt a halálfélelem elhatalmasodott rajta, és nyugtatókon élt. Egy interjúban bevallotta, hogy a születésnapja közeledtével egyre gyakrabban gondol az idő múlására. Negyvenévesen már nem szeretne gyermeket szülni, pedig korábban minden vágya volt az anyaság. Úgy érzi, a biológiai órája egyre hangosabban ketyeg, ezért legfeljebb örökbefogadással próbálkozik majd. Rendszeresen jár vizsgálatokra, de képtelen kiverni a fejéből, hogy a rák is visszatérhet a szervezetébe, ezért a legkisebb fejfájásra is pánikrohammal reagál. Színész kedvese, Oliver nehezen viseli a művésznő hisztérikus rohamait, de annyira szereti őt, hogy ez sem akadályozza meg abban, hogy feleségül vegye.

 

Budapesti koncertjéről a magyarországi szervezők előre nem sokat árultak el, azt sem, hogy mi minden szerepelt a kívánságok listáján. Mindössze annyi publikus, hogy Kylie önmaga szeretné berendezni az öltözőjét. A közel kétórás show-ban főként a régi nagy slágereket vonultatja fel, de a legutóbbi lemezről is előad néhány dalt. A hírek szerint minden dalt élőben énekel majd, komoly tánckarral. Bosszúságot okozhatott neki a legnagyobb „ellenfele”, Madonna, aki néhány hónappal ezelőtt „nyúlta le” a koreográfusait a saját turnéjához.

Előző koncertkörútján a kritikusok kifogásolták, hogy az énekesnő „faarccal” adta elő a dalokat, és a szemein szemernyit sem látszott, hogy jól érezné magát a színpadon. Kylie akkor a betegségével magyarázta, hogy nem tudott teljes erőbedobással szórakoztatni. Bízunk abban, hogy a napokban induló új show-ban újra a mosolygós szőkeséget láthatjuk majd.

 

Kylie Minogue a nyolcvanas években tűnt fel az ausztrál „Neighbours” (Szomszédok) című szappanoperában. Akkori kollégái közül többen váltottak át a popiparra. Jason Donovan, Craig MacLachan, Natalie Imbruglia vagy Dannii Minogue is a sorozatban tűnt fel először. Az akkoriban menőnek számító Stock–Aitken–Waterman-producertrió figyelt fel a göndör bombázóra, akinek 1987-ben adták ki első kislemezét, amely a „The Loco-Motion” című sláger feldolgozása volt. Azonnal a világ slágerlistáinak élén találta magát a hölgy, és jöttek sorban a slágerek, a díjak, a sikerek. Az „I should be so lucky” bekerült minden idők tíz legkedveltebb diszkóslágere közé. Tíz stúdióalbum, válogatás és koncertlemezek, világ körüli turnék fémjelzik Kylie karrierjét. Eddig egyetlen dolog nem jött össze a dívának. Bár színésznőként kezdte, Hollywood a mai napig nem látja őt szívesen. Legemlékezetesebb alakításai között az a csúfos bukást szenvedett film szerepel, amelyben Jean- Claude Van Damme partnereként akciózik. A „Street Fighter” mellett talán a „Moulin Rouge” maradt meg a nézők emlékezetében, amelyben Kylie nagyjából két percig látható. Néhány éve horrorfilmet forgatott, de azt még a legfanatikusabb rajongói is csak szájhúzogatva nézték végig.

Kylie néhány nap múlva nálunk is tiszteletét teszi, és kiderül, hogy ragyog-e még a fehér gyémánt.

Fotók: EMI Music Hungary

Kylie Minogue.lap.hu »
Ausztrália.lap.hu »
Celeb.lap.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top