Sztárok

Kapós Szántó Dávid széles mosolya

"Nincs baj, amíg fülig ér a száj, ameddig jólesik, mindent csak addig csinálj!" - ezekkel a sorokkal dobják fel a zenekedvelők hétköznapjait a Cozombolis zenekar tagjai új szerzeményükkel. Az elképzelés szemléltetéséhez a népszerű sportműsorvezető, Szántó Dávid adta a mosolyát.

A Cozombolis zenekar klipje a sport jegyében fogant, tekintettel arra, hogy ez az év kiemelten a sportról szól: olimpia, labdarúgó-Európa-bajnokság, illetve hogy Kozi személy szerint is a sport – különösen a foci – rajongója, így adta magát az ötlet. Tóth Gergő és csapata készítette a klipet, amelyben főhősünk különböző sportágakban próbálhatja ki magát.

– Hat éven át versenyszerűen sportoltam, kapusként játszottam egy csapatban, de 16 évesen jött a zene, és átvette az első helyet az életemben. A labdarúgás persze nem tűnt el teljesen: kedvtelésből rendszeresen indultunk a szolnoki kispályás bajnokságokon egy, a barátaimból és unokatestvéreimből álló focicsapattal, ez volt a Hellas FC. Jó kis meccsek voltak ezek! – mesélte Kozi.

Szántó Dávid, a Magyar Televízió népszerű sportriportere is felbukkan a klipben: hol csodálkozva, hol elismerően figyeli Kozi néhol vicces próbálkozását sportolóként, végül pedig egy törölközővel segíti ki őt az öltözőben.

– Miután a klipben lelkes amatőrként több sportágban is kipróbálom magam, úgy éreztük, szükség lenne egy olyan emberre, aki otthonosan mozog a sport világában. Dávidra gondoltunk, hiszen jelenleg a szakma által is elismert sportriporteri munkája és aktív sportolói múltja is igen tiszteletreméltó. Felvettük vele a kapcsolatot, elküldtük a dalt, és ő szívesen vállalta a felkérést – nyilatkozta Kozi. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top