Sztárok

Stohl András és Hajdu Steve összecsaptak egymással!

Világrekordot döntögettek a Nemzeti Vágta lovasai. Stohl András és Hajdu Steve nem várták meg a rendezvényt, már az előkészületek közben összecsaptak.

Az RTL Klub két sztárja, Stohl András és Hajdu Steve ezúttal abban versenyzett, hogy melyikük tud előbb felnyergelni egy lovat. A nyertes ugyan Steve lett, de Stohl András – aki egyébként szinte nem is gyakorolt még a lóversenyre – nem sokkal maradt mögötte. Hajdu eredménye egyébként megközelítette a világcsúcsot.

Hajdu Steve jelentős előnnyel indult a nyergelési versenyben Stohl András ellen. A színész elárulta, hogy ő már gyermekkorában is gyakorolt.

– Míg Stohl Andrásnak olyan hintalova volt, amelyen eleve ott a nyereg, nekem azt is külön fel kellett nyergelnem. Innen a sokévi tapasztalat. Igen izgalmas pillanatok voltak, amikor Andrással nekifeszültünk a feladatnak, és csak néhány másodpercen múlt, hogy én nyertem! Stohl nagyon jó versenyző, fel kellett kötnöm a gatyámat, ha győzni akartam!

Stohl András nem sajnálja, hogy nem ő nyerte meg a nyergelési versenyt, azt azonban igen, hogy egyelőre nem szakított túl sok időt a gyakorlásra.

– Már nem okoz gondot felszerszámozni egy lovat, de ahhoz, hogy ne csak a nyerget tegyem rá, több idő kell. Persze, van már ebben gyakorlatom. A versenyre viszont még nem gyakoroltam, most már rá kell állnom. Most szembesültem vele, hogy nincs már olyan sok időm, a verseny pedig veszélyes is lehet. Nem azzal a kétezer-kétszáz méterrel lesz baj, amelyet le kell lovagolni, de fel kell készülnöm minden helyzetre.

Stohlnak lesz alkalma elégtételt venni Hajdún, aki a nyergelési versenyt megnyerte ugyan, de a nagy küzdelem még hátravan: a május 31-én és június 1-jén megrendezésre kerülő Nemzeti Vágta Raiffeisen jótékonysági futamán egymás ellen indulnak, Borbás Marcsival, Sasvári Sándorral, Hajas Lászlóval és Pintér Tiborral együtt. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top