Sztárok

Lang Györgyi táncra perdült L.L. Juniornál!

L.L. Junior mindent megtett, hogy vendégei jól érezzék magukat a Hal a tortán vendégváró show-ban. A hangulat olyannyira felpörgött, hogy jókedvében még Lang Györgyi is táncra perdült a kerekes székével.

Mivel tudta, hogy főzési ismeretei hiányosak, a hangulatra alapozott, zenekart hívott, énekelt, és még táncra is perdítette a társaságot. Egyedül Molnár Anikót nem sikerült megmozgatnia, ez kissé sérti is a rapper önérzetét.

L.L. Junior tényleg mindent megtett, hogy vendégei jól érezzék magukat: zenekart hívott, és énekelt is társainak. A zene feldobta a csapatot, Molnár Anikó kivételével mindenki táncra is perdült, még Györgyi is jót mulatott kerekes székében.

– Mindenki nagyon jól érezte magát, és táncolt, még Györgyi is a kerekes székével. Egyedül Molnár Anikó nem, nem is értem, miért. Talán rossz napja volt, vagy szégyellt felállni, nem tudom. Pedig még az egyik kedvencét is elénekeltem Michael Jacksontól. Ez rosszulesett. Főleg, mivel másnap Lang Györgyinél beállt a Pa-Dö-Dő tánckarába!

Junior hisz a klasszikus leosztásban: férfinak nincs helye a konyhában. Szerinte a férfi dolga az, hogy pénzt keressen, és az asszonyé a főzés!

Ezt szem előtt tartva dicséretes, hogy Junior egyáltalán belekóstolt ebbe a női tudományba, ráadásul még jól is sikerült a főztje. Igaz, a vendégekben felmerült a kérdés, vajon tényleg a rapper keze munkáját fogyasztják-e, végül feladták a kérdezősködést, és élvezettel ették meg a stíriai metéltként felszolgált vargabélest.

Junior jó hangulatban tért nyugovóra, csak egyetlen dolog bántotta: az, hogy Anikó nem ment vele táncba. Pedig még a szőkeség egyik kedvencét is elénekelte. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top