Sztárok

Elszabták a sztárdivattervező arcát

Donatella Versace egyre rémisztőbben fest. A világhírű divattervezőn nem segítettek a plasztikai műtétek, sokkal inkább rontottak.

Az 52 éves olasz milliomosnő, Donatella Versace arca a rengeteg plasztikai műtét következtében eltorzult, bőre megereszkedett, és szája eredeti vonalát már kitalálni sem lehet a sok szilikoninjekció miatt.

A divattervező arcán talán nem is találunk olyan pontot, amelyhez ne értek volna még hozzá a plasztikai sebészek, rendszeres látogatója az arcfelvarró és átalakító kezeléseknek.

Donatella természetesen saját egészségügyi tanácsadóval is rendelkezik, aki megmondja, hogy milyen ránctalanítókrémet kenjen az arcára, mennyit és hogyan mozogjon, és hogyan táplálkozzon.

Donatella Versace elhatározta: nem akar megöregedni, továbbra is dacol az idő múlásával, és újra kés alá fekszik.

– Engem nem érdekel, mennyibe kerül, de csináljanak nekem egy új arcot. Ha kell, megtervezem én magamnak! – jelentette ki nemrég plasztikai sebészének Donatella. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top