Sztárok

Egymásra találtak a világhírű testvérek

Anoushka Shankar tizenöt év után talált rá nővérére, a világhírű dzsessz-country énekesre, Norah Jonesra.

Hasonlóan huncut mosolyuk és egzotikus szépségük már sejteti, a két kiemelkedően tehetséges lány, Anoushka Shankar és Norah Jones sokban hasonlítanak egymásra. Leginkább abban, hogy mindketten édesapjuk, a világhírű szitárművész, Ravi Shankar tekintetét és főleg zenei tehetségét örökölték.

Bár már mindketten világhírnévre tettek szert, Anoushka és Norah több mint húsz évig nem is ismerték egymást. Amíg Anoushkának mindig is nagyon szoros kapcsolata volt az édesapjával, Norah-nak az igazságot csak tízéves korában mondta el édesanyja, Sue Jones, akinek sokáig kapcsolata volt a szitárművésszel. Anoushka tizenhat éves volt, és éppen édesapjával tanult szitározni, amikor egy halk szavú lány Ravi Shankart kérte a telefonhoz.

– Amikor meghallottam, hogy ki az, nem is tudtam, mit tegyek – mesélte Anoushka. – Már teljesen feladtam a reményt, hogy valaha is megismerhetem. Eljött hozzánk, és az első pillanattól kezdve nagyon közel kerültünk egymáshoz. Végre van egy nővérem, akire mindig is vágytam. Norah fantasztikus ember és a világ egyik legjobb énekesnője!

Norah és Anoushka azóta is nagyon szoros kapcsolatban vannak egymással, és ha tehetik, elkísérik egymást egy-egy fellépésre. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top