Sztárok

Puskás Peti bepánikolt

Pánikba esett a Hal a tortán forgatásán Puskás Peti. A színész-énekes lazán készült a hétfői vendégségre, az utolsó pillanatban azonban kijött rajta a feszültség, ami meghatározta a vacsora hangulatát. A zenész-színészt 15 éves öccse lepipálta a konyhában.

Puskás Petitől távol áll a főzés, a konyhájuk lakáson belüli helyzetét is csak azért ismeri, mert a szobája mellett található…

Peti, saját szavaival élve, „nem pörögte túl” a készülődést, sürgölődés helyett inkább részt vett a Critical Mass biciklis felvonuláson.

A Jóban Rosszban sorozat sztárja csak az utolsó pillanatban jött rá, milyen felelősség van a vállán, mint első vendéglátónak. Peti nehezen engedett fel vendégei előtt, ezt társai fel is rótták neki.

– Pánikba estem, hogy nem leszek kész semmivel. Addig nem is nagyon foglalkoztam a vendégséggel. Hirtelen jöttem rá, hogy mindjárt megérkeznek a többiek, és még sehol semmi… Végül ebből lett a baj.

Peti innentől kezdve a vacsora végéig ideges és görcsös maradt, amit a többiek fel is róttak neki.
– A viselkedésemmel volt problémájuk, nem értették, miért szaladgálok összevissza, és miért vagyok ennyire feszült. Szinte le sem ültem az asztalhoz…

Puskáséknál a papa főz, tehetségét pedig Peti 15 éves öccse örökölte, aki be is segített, megoldotta a nehezebb feladatokat a megasztáros helyett. Junior próbálta ugyan oldani a feszültséget, Peti azonban csak az étkezés végén engedett fel, amikor látta, hogy senki nem maradt éhen, és minden vendég remekül szórakozott. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top