Sztárok

Erős Antónia a munkatársait is ellenőrzi

Elindult a "Ki a legegészségesebb sztár Magyarországon?" verseny, amelynek keretében Erős Antónia a híradós kollégái és a Barátok közt sorozat szereplői között is keresi a legegészségesebb magyar hírességet.

Erős Antónia a betegsége miatt a saját vércukrát napi hat-nyolc alkalommal méri, ezúttal viszont Szellő Istvánét és a Barátok közt szereplőiét ellenőrizte. Elindult ugyanis a „Ki a legegészségesebb sztár Magyarországon?” verseny.

Egymással versengtek a sztárok, hogy kinek jobbak az értékei, összehasonlították, kioktatták egymást, hogy hogyan kell egészségesen élni, mennyivel kellene többet edzeni.
Németh Kristóf egyik eredményében – szégyenére – alulmaradt sorozatbéli édesapjával, Vili bácsival szemben. Pedig Kristóf nagyon igyekszik, hogy megőrizze egészségét, főként amióta megszületett a kisfia, Lőrinc.

– A kisfiunk néhány nap múlva lesz féléves, ez óriási felelősség, a feleségem pedig, ugye, orvostanhallgató, úgyhogy én nagyon jó kezekben vagyok, és odafigyelnek rám. Ráadásul nagyjából húsz éve vegetáriánus vagyok.

A Berényi Andrást alakító R. Kárpáti Pétert is csemetéi vették rá a sportra. Úszni jár velük, és lovagolni. Bár nekünk elárulta, hogy néha még a „lóból is megárt a sok”.

– Sajnos, engem főiskolás koromban ledobott a ló, és nem ültem vissza, ezért maradt egy ilyen fóbiám, de amikor a fiaimmal megyek, akkor elég kellemetlen, hogy apuka nem ül föl. Tehát fölülök, és megpróbálok úgy tenni, hogy jó…

A Barátok közt Tildája viszont élvezi az édes életet. Míg a sorozatban cukorbeteget alakít, addig a valóságban gyakran elcsábul.

– Én nagyon-nagyon szeretem az édességet, úgyhogy általában nem szoktam visszafogni magam, hogyha édességről van szó. De volt már olyan, hogy az életben is cukorbetegnek hittek a figura miatt.

Még az is előfordult, hogy Erikát a kollégái hitték cukorbetegnek, és édesítőszert vittek neki a kávéhoz.
Kiss Ramóna squashsal és futással őrzi alakját és egészségét. Valószínűleg emiatt sem látszik rajta, hogy imádja a húsételeket, de az egészsége érdekében ma már sokszor zöldséget eszik helyettük.

– Igazából amitől féltem egy kicsit, az a koleszterinszintem, mert körülbelül egy évvel ezelőtt azt mondták, hogy a testsúlyomhoz képest magas a koleszterinem, de most az is tökéletes lett – mondta Ramóna.

A Híradó sztárja, Szellő István pedig a dohányzásról szokott le nemrég, orvosi segítséggel. Gyerekei kérésére januárban tette le a cigit, de alkatának és a sportnak köszönhetően nem hízott egy dekát sem. Ráadásul férfi létére előnyben részesíti a főzelékeket a nehéz magyaros ételekkel szemben.

– A szén-monoxid-kibocsátásom le is csökkent, tehát sokkal jobb, mint ha még mindig dohányoznék, de több sporttal nyilván jobb eredményei lennének az embernek. Tizenhat évig első osztályú vívó voltam, tehát ahhoz viszonyítva nyilván rosszabb. De ahhoz képest, hogy lassan hetvenéves vagyok, teljesen jó…

Azt egyelőre nem tudni, hogy ki a legegészségesebb híresség Magyarországon, de azt már igen, hogy a korához képest Szellő István tartja magát a legjobban. Megnyugtatásul közöljük, hogy a híradós mintegy harminc év múlva lesz hetven. (NLC, RTL Klub, fotó: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top