Sztárok

J.Lo és az ikrek tévéshow-ban!

Jennifer Lopez nemrég adott életet ikreinek, de máris kitűnő formában van. Az énekesnő férjével, Marc Anthonyval boldogságban és gazdagságban él. Bár még alig pár hónaposak a babák, máris nagy hasznot hoztak a konyhára.

A popdíva új üzleti lehetőséggel bővíti családi vállalkozását. Jennifer Lopez óriási szerencséje, hogy mindenki látni szeretné kislányát, Emme-et és kisfiát, Maxot. Az énekesnő a karriert és az anyaságot egy kalap alá véve kitalálta, hogyan lehetne boldog anya és realitysztár egyszerre.

Az egész kiterjedt család és a Jennifer Lopez- és Marc Anthony-rajongók elégedettek lehetnek a legújabb ötlettel: a latin királynő és az eddig nyilvánosan csak hatalmas összegekért megmutatott, márciusban született ikrek nemsokára láthatók lesznek a tévében. Az egyedülálló szerződést az énekes-színésznő egy amerikai kábelcsatornánál írta alá a német Gala szerint.

Az édesanya és az ikrek nemcsak főszereplői, hanem társproducerei és társszerzői is lesznek a reality show-nak, amely a kis család mindennapjait mutatja be, azt, hogy a sztár hogyan próbálja meg megteremteni az egyensúlyt a gyermeknevelés és a karrier között.

– Nagyon örülök ennek az izgalmas feladatnak és a lehetőségnek, már alig várom, hogy elkezdődjön a forgatás – nyilatkozta az énekesnő.

A reality show forgatása már elkezdődött, de a csatornán való megjelenésről még nincsenek információk. (NLC, Gala.de)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top