Álhírek keringenek Harrison Fordról

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Makacsul tartja magát az a híresztelés, hogy az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában Calista Flockhart is megjelenik majd párja, Harrison Ford oldalán, igaz, csak pár másodpercre.
Álhírek keringenek Harrison Fordról
2008. 05. 06. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Nagy sajtóvisszhangja lett annak az álhírnek, miszerint Harrison Ford rávette rendező barátját, Steven Spielberget, hogy kedvese, Calista Flockhart is szerepeljen egy jelenetben a negyedik Indiana Jones-filmben. Ám Ford természetesen makacsul cáfolja a híreket.

– Marhaság! Ez amolyan internetes városi legenda. Kábé annyira reális, mint az az évek óta keringő pletyka, hogy végre elveszem feleségül Calistát!

Ugyancsak megalapozatlan híresztelés, állítja a stúdió, hogy a film rendezője, Steven Spielberg becsempészte feleségét, Kate Capshaw-t a negyedik epizódba. Capshaw volt a második Indy-film, az Indiana Jones és a végzet temploma női főszereplője, és a forgatáson esett szerelembe az Oscar-díjas rendezővel. Ez azonban még nem elég indok arra, hogy visszatérjen a negyedik részben – az asszonynak otthon a helye. (NLC, UIP)

Olvass tovább

Hozzászólások