Sztárok

Mitõl boldog Király Linda?

Úgy tûnik, eredményt hozott a rengeteg munka és a kitartó próbálkozás. Király Linda a világhírnév küszöbén áll, befutott legújabb számával az amerikai listákon. De ez elég a boldogságához?

Az énekesnő hazaérkezett New Yorkból, ám csak pihenni. Király Linda közel két éve nem volt már itthon huzamosabb ideig. A 23 éves énekesnő joggal mosolyog a világra, hiszen szerelmes, sokat dolgozik, és a világsztárok nyomdokaiba léphet.

Másfél év után, szerdán reggel végre hazarepült Király Linda, és két hétig lesz itthon. Az amerikai születésű Király Linda összesen csak négy évet töltött Magyarországon, ám ez az idő mégis elég volt ahhoz, hogy tehetségére nálunk is felfigyeljenek. A fiatal énekesnő a Szerelem utolsó vérig című dallal robbant be a köztudatba, de ezután is ontotta a fülbemászó slágereket.

Legújabb száma, a Can’t let go több internetes listán is elsőként nyitott, és Lindának sikerült olyan világhírű előadókat is megelőznie, mint Beyoncé vagy Rihanna. Linda azzal a producerrel dolgozott együtt, aki többek közt Mary J. Blige-dzsal és Michael Jacksonnal is. De a csinos fiatal lány mostanában sok világsztárral is találkozhatott külföldi munkája során.

Linda jól érzi magát itthon is. Mint mondja, a munkájával és a magánéletével is maximálisan elégedett. Sőt azt is elárulta, hogy hat éve nagyon szerelmes, a párja is szakmabeli. Linda azt tervezi, hogy a közeljövőben a legújabb számát újramixeli. (RTL Klub.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top