Sztárok

Miért kel korán Demcsák Zsuzsa és Sárosdy Eszter?

Demcsák Zsuzsa és Sárosdy Eszter teljesen új feladatot kapott. A két sztármûsorvezetõ a Reggeli Jam címû élõ mûsort vezeti.

Anyukák ha összeállnak! Demcsák Zsuzsa és Sárosdy Eszter új reggeli műsort vezet majd, amely nem csak az ő mindennapjaikba hoz változást. A csatorna vezetőinek elmondása szerint a Reggeli Jam című magazinműsorral az a cél, hogy a televízió közönségét fiatalítsa és új nézőket hozzon. A korábban ebben a sávban látható ismétléseket a Reggeli Jamet követően sugározzák.


A hét óra előtt öt perccel induló és kilenckor záruló adásfolyamot az ATV-n már hosszabb ideje látható Demcsák Zsuzsa és az RTL Klubtól nemrég leigazolt Sárosdy Eszter vezeti heti váltásban. A politikai és bulvártémákat egyaránt feldolgozó műsorfolyamban két alkalommal – kezdéskor és egy órával később – hangzanak el hírek.








Demcsák Zsuzsa







Sárosdy Eszter
 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


A Kávét vagy teát című rovatban szerepel a nap vendége, a Hidegzuhany a nap kínos témájával foglalkozik, a Kultúrmix mellett Vendégkönyv címmel fogyasztóvédelemmel foglalkozó rész is helyet kapott a műsorban, de lesznek környezetvédelmi percek is. A gyakorló és a leendő szülők számára egyaránt kínálnak majd újdonságokat, az Alapozó című rovatban pedig szépségápolási tanácsokat adnak.
Újdonság, hogy az ATV lapszemle helyett a Netszemlét ajánlja, benne az internetes lapok legfrissebb híreivel. (MTI)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top