Sztárok

Világsztárok gyerekként és most 1. – fotóval

Mibõl lesz a cserebogár? Mindenki volt egyszer gyerek, még a sztárok is. Szerencsére vannak, akik vállalni merik a gyermekkorukat, sõt büszkék is rá. Hiszen õk is elindultak valamikor a sztárság felé.

Julianne Moore már 47 éves, és mit sem vesztett kislányos bájából. Az amerikai színésznő, bár már a negyedik ikszet tapossa, mégis elragadóan fiatalos és csinos. Nem volt könnyű gyerekkora Julianne-nek, hiszen saját bevallása szerint tinédzserkora előtt 23-szor költözködött. Erős egyénisége és talán hányatott gyermekkora miatt Julianne Moore kissé öntörvényű ahhoz, hogy igazi mainstream színésznő váljék belőle. Rendszeresen otthagyja a filmezést, a szünetekben színházban játszik és kísérleti filmekben vállal szerepet. Főbb filmjei: Rövidre vágva, Cuki hagyatéka, A nagy Lebowski, Egy kapcsolat vége, Hannibal.








Julianne Moore gyerekként







Julianne Moore napjainkban

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Arnold Schwarzenegger 61 évvel ezelőtt született egy kicsi ausztriai falucskában, Thalban, Graz közelében. 19 éves koráig élt ott, és szigorú neveltetésben részesült. Édesapja, Gustav Schwarzenegger (1907–1972) volt a helyi rendőrfőnök. Az itthon Svarciként becézett sztár 1965 és 1980 között a testépítők versenyein hétszer nyerte el a Mr. Olimpia, hatszor a Mr. Universe címet. Hazájában színészként és sportemberként nagy népszerűségnek örvendett, a grazi sportcsarnok is az ő nevét vette fel. A kaliforniai kormányzóként, Bush politikájának támogatójaként dolgozó Schwarzenegger filmjein nőtt fel több nemzedék. Főbb filmjei: Herkules New Yorkban, Conan, a barbár, Vörös Szonja, Ikrek, Terminátor-sorozat.








Arnold Schwarzenegger napjainkban






Arnold Schwarzenegger gyerekként


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top