Sztárok

Leonardo DiCaprio tanulságos utolsó órája

Hogyan szabadulhat meg egy világsztár a lesifotósoktól? Leonardo DiCaprio rájött a megoldásra.

A 33 éves filmcsillag, Leonardo DiCaprio fordulatos magánélete szinte folyamatosan a fényképezőgépek előtt zajlik. Szilveszterkor újra együtt látták volt kedvesével, az izraeli szépséggel, Bar Rafaelivel, aki novemberben még egy szörfbajnokkal randizgatott.







Amikor viszont egy újságíró azt kérdezte Leonardótól, hogy miért vállalkozott egy környezetvédelmi dokumentumfilm, Az utolsó óra (The 11th Hour, a hazai bemutató január 31-ére várható) produceri munkájára és főszerepére, ő tréfásan ennyit válaszolt: amíg ilyen filmeket készítek, nem vadásznak majd rám a paparazzik!
Az utolsó óra azonban valószínűleg többet jelent ennél: az általános felmelegedés hatásairól és az ez ellen való összefogás szükségességéről szóló dokumentumfilm gyorsan és alaposan átalakította a statisztikákat: az Egyesült Államokban a tavaly ilyenkori adatokhoz képest máris számottevően nőtt azoknak a fiataloknak a száma, akik tudják, mit jelent az „általános felmelegedés” kifejezés – és ehhez minden bizonnyal szükség volt egy sztárra, aki a nevét, arcát és véleményét adja a filmhez. (IC Press)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top