Sztárok

Új partnere van Ördög Nórának!

Szujó Zoltán új szerepkörben próbálja ki magát. Az már biztos, hogy reggelizni nem egyedül fog, hiszen új társával, a csinos Ördög Nórával régóta jó barátságban vannak.

Január 7-étől új kolléga érkezik a Reggeli stúdiójába: Szujó Zoltán. A sportriporter nyáron már kipróbálta, milyen érzés a nézőket ébreszteni, de akkor csak egyszeri alkalomról volt szó. Hétfőtől azonban rendszeresen láthatjuk a hajnali műsorban.
– Nyáron nagyon jól éreztem magam beugróként, és pozitív visszajelzéseket kaptam. Nemrég azzal kerestek meg, hogy lenne-e kedvem elvállalni a harmadik férfi műsorvezető szerepét Stohl András és Csonka András mellett. Kellett egy-két nap, hogy megrágjam a dolgot, kikértem a számomra fontos emberek véleményét, végül igent mondtam. Ezúton is köszönöm a sportfőszerkesztőnek, Héder Barnának, hogy áldását adta. Nagyon izgalmas lesz az új feladat – mondta Szujó Zoli a Netbulvár.hu-nak.








Szujó Zoltán







Ördög Nóra

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 



Zoli azt mondja, hogy azért nem int búcsút a sportnak, összehangolja a televíziós munkáit. „Remélem, a két terület erősíteni fogja egymást hosszú távon. A nagy kérdőjel az, hogy a nézők hogyan fogadnak majd, hiszen teljesen mást szoktam meg tőlem. Bízom benne, hogy nem lesz gond. Igaz, a bulvár közegében még nem mozgok annyira magabiztosan, mint a sport világában, de profi a szerkesztői háttércsapat, ezért nem izgulok.”


Hétfőn tehát Zolival ébredhetnek a nézők, az első héten Ördög Nóra műsorvezetőtársa lesz, akivel még soha nem dolgoztak együtt. Zoli azt mondja, a korán keléstől egyelőre nem tart, de azért erre térjünk vissza néhány hét múlva!


(Fotók: Bársony Bence)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top